CJB Haarlem: Politiek Café in Café Lugosi’s

Sinds januari heeft de cjb een afdeling in Haarlem. In Haarlem spelen er verschillende vraagstukken die belangerijk zijn voor de arbeidersklassen. Wij organiseren verschillende acties zoals demonstraties, posteracties en herdenkingen voor regionale communistiche helden zoals Jan Bonekamp en Hannie Schaft. Ook organiseren wij politieke cafes. Dit is de beste manier om de CJB te leren kennen en tegelijkertijd een drankje te doen en gezellig over politiek te praten. Lijkt het jou leuk om kennis te maken met onze beweging? Kom dan naar onze politiek cafe op 24 mei om 19:00 uur bij cafe Lugosi`s in Haarlem!

Lees Meer

Utrechtse Communisten: Heden & Verleden

Doe mee op 21 augustus aan de eerste manifestatie van de CJB in Utrecht.

Tijdens dit evenement zullen we de kans krijgen om na te denken over de communistische strijd uit het verleden om een betere toekomst op te bouwen in een strijd voor socialisme-communisme.

We beginnen bij het Verzetsmonument op het Domplein om 13.00 uur met toespraken. Daarna marcheren we naar het Park Lepelenburgpark waar we zullen picknicken met muziek. Veganistische opties zullen worden verstrekt.

Lees Meer

Archief