Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CJB Zuid-Holland: Politiek Café in “de Utopie”

1 juli 2022 @ 17:00 - 22:00

Gratis

Vrijdag 1 juli organiseren we samen met de NCPN Zuid-Holland een politiek café in Den Haag. Deze openbare bijeenkomst is voor leden en sympathisanten een mogelijkheid om elkaar wat beter te leren kennen; gewoon een avondje in een café, om op een meer informele manier met elkaar te kletsen en van gedachten te wisselen. Weer eens wat anders dan een actie! De bijeenkomst vindt plaats in het mooie grand café “Utopie”, dat goed te bereiken is vanaf Den Haag Centraal met Randstadrail 3 richting Loosduinen. Het Café bevindt zich aan de Waldeck Pyrmontkade 116.

Als afdeling willen we, naast onze acties en politieke activiteiten, vaker dit soort informelere avonden houden. Zo bieden we meer ruimte voor sympathisanten en mensen uit de verschillende strijdterreinen waar we aanwezig zijn om kennis met ons te maken, en proberen we ons lokaal beter te wortelen.
Het politiek café vindt plaats op vrijdag 1 juli. De inloop is vanaf 17:00, en tot 22:00 (sluitingstijd) ben je van harte welkom om aan te sluiten. In het café zijn (vegan) borrel hapjes aanwezig, maar geen maaltijden. Mocht je nog wat willen eten van te voren, dan kan dat in het naastgelegen vegetarische restaurant “de Hagedis”.

Gegevens

Datum:
1 juli 2022
Tijd:
17:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.utopie.nl/home-utopie/grandcafe/

Organisatoren

Nieuwe Communistische Partij van Nederland (NCPN)
Communistische Jongerenbeweging van Nederland (CJB)

Locatie

Grandcafé “Utopie”
Waldeck Pyrmontkade 116
Den Haag, Nederland
+ Google Maps