Twee dagen groot feest in Bergen op Zoom: kraakpand De Vonk bestaat 1 jaar. Deze vrijdag en zaterdag is er een festival om dat te vieren. Een jaar geleden heeft Kraakgroep De Vonk, waaronder de CJB, de voormalige disco gekraakt. Wat is er allemaal te doen tijdens het feest?

“3 juli: een hele avond en nacht gevuld zal worden met een aantal geniale dj’s die de meest heerlijke elektro, tekno en breakcore beats zullen aanbieden. Geheel gratis volgens de traditie. Voor de namen van de Dj’s zie de flyer. De avond begint voor ons om 21.00 uur en vanaf dan zijn jullie natuurlijk ook welkom.

Op 4 juli we iets nieuws gaan proberen. In plaats van de gebruikelijke boxen die staan te trillen, gaan we gewoon hard bandjes laten optreden. Met fantastische namen als; The little review, screw houston start screaming, Koning der Dieren en Legend op de Mic moet de avond volgens ons zeker een succes worden.

Nu het belangrijkste… Jullie zijn uitgenodigd. Iedereen is eigenlijk uitgenodigd. (uitzonderingen: politie, brandweer, gemeente, nazi’s en anderen die feest willen verstoren zijn uitgesloten van deelname).

Wij hopen jullie allemaal te zien 3 & 4 juli!”