Het is weer zover! Van 30 juni tot 5 juli begint weer het jaarlijkse Vredeskamp in Belgïe, georganiseerd door de CJB en onze belgische zusterbeweging, de COMAC.

Elk jaar nodigt de CJB en de Comac al haar leden en sympathisanten uit om mee te doen aan dit geweldige evenement. Jongeren uit heel België, van alle talen en alle oorsprongen zullen zich eens te meer bevinden op het domein Hoge Rielen in Kasterlee voor 5 dagen van pure waanzin.

“Wanneer precies?” Van 30 juni tot 5 juli. “Hoeveel kost dat?” 70 Euro, oftewel een supervakantie voor een belachelijk lage prijs. “Maar, wat gebeurt er op dat kamp opdat het ‘het beste jongerenkamp uit de hele geschiedenis van de mensheid ‘ is?” Wederom een terechte vraag. Er zijn uitwisselingen met jongeren uit Nederland en België, maar ook internationale gasten, debatten, conferenties, ateliers, sport, barbecue, kampvuur, concerten, filmvertoningen en vooral … feest !!!

vredeskamp 2010

In de voormiddag gaan er verschillende ateliers door over thema’s uit de actualiteit. Het is een aangenaam moment met debat en uitwisselingen. Na een goede maaltijd wordt de namiddag gewijd aan een – al den niet sportieve – challenge. We bevinden ons in verschillende groepen opgedeeld per regio en we wedijveren met de anderen in een vrolijke sfeer en volgens de regels van fair play. Wanneer de avond valt, barst het feest los: spelletjes, karaoké, concerten, films, een fuif, een bar in de nabijheid,… kortom, niets dan plezier!!!

Alle deelnemers uit Nederland kunnen gezamelijk vertrekken vanuit station Roosendaal. We verzamelen dan op Donderdag 30 juni om 3 uur. Inschrijvingen en betalingen voor het kamp kunnen jullie contact op nemen met de CJB (zie contactgegevens hieronder). Je kan ook alleen het weekend of zelfs een dag komen, dan is de prijs uiteraard een stuk goedkoper. Let op, hoe vroeger je je aanmeld, hoe goedkoper het kamp is. Als je je optijd via de CJB aanmeld kun je ter plekke betalen zonder extra kosten, maar laat minstens 2 weken van te voren weten of je met zekerheid kan, anders kunnen we niet op je rekenen.

Voor informatie of aanmeldingen kunnen mailen naar international@voorwaarts.net ,bellen naar 0616759303, of kijk op de website van de COMAC ( http://www.chengetheworld.org/nl/index.php?op=articles&task=verart&aid=1128 )